Kızılay 300 aileye 500 TL’lik alış veriş çeki

Kızılay 300 aileye 500 TL’lik alış veriş çeki

Türk Kızılay Kırıkkale Şubesi Kırıkkale’de yaşayan dezavantajlı ailelere karşı yaptığı sosyal yardım faaliyetleri tüm hızıyla devam ediyor.

A+ A-


Türk Kızılay Kırıkkale Şubesi Kırıkkale’de yaşayan dezavantajlı ailelere karşı yaptığı sosyal yardım faaliyetleri tüm hızıyla devam ediyor. Kızılay bu hafta kimsesiz, yetim, dul, engelli ve mağdur 300 aileye 500 TL’lik alış veriş çeki dağıtımı yaptı.

 

DEZAVANTAJLI AİLELERE YÖNELİK

Yapılan yardım ile ilgili açıklama yapan Türk Kızılay Kırıkkale Şube Başkanı Mustafa İşler “Türk Kızılay Kırıkkale İl Merkezi olarak çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. İlimizdeki ihtiyaç sahibi ailelerimizi ziyaret ederek. Bu zor günlerde de Kızılay’ın yanlarında olduğunu, yalnız olmadıkların hatırlatıyoruz. Güneşin en parlak olduğu veya gecenin en zifiri karanlığı fark etmiyor. Türk Kızılay’ın hilâli ihtiyaç sahiplerinin kalplerini aydınlatıyor. Dezavantajlı 300 ailemize genel merkezimiz tarafından gönderilen 500 TL’lik alış veriş çeklerimizin dağıtımı gerçekleştirdik. Ailelerimizin bir nebzede olsa dertlerine derman olmak bizim için dünyanın en güzel mutluluğudur. Zor günlerden geçtiğimiz bu zamanda Kızılay olarak Kırıkkale’mizde yaşayan yardım edilmedik ihtiyaç sahibi aile kalmayacak. İhtiyaç sahibi, kimsesiz, işsiz, dul, engelli ve yardım bekleyen vatandaşlarımıza umut ışığı olmaya devam edeceğiz. Bu kışında bağışçılarımız sayesinde birçok kişiye umut oluyoruz” dedi


Bu haber toplam 1763 defa okunmuştur